Toaletný Papier Držiak s Polica Č Vŕtať Nehrdzavejúcej Ocele Toaletný Papier Rolka Držiak s Splachovacie Obrúsky Dávkovač Wall Mount

sku: w287236

€17.79 €24.71

Podrobnosti

[S Mokré Stieranie Kontajner] Tento toaletný papier roll držiteľ je navrhnutý s mokré stieranie úložný kontajner, ktorý môže držať vlhké obrúsky a nie je ľahké spadnúť.Tiež, úložný kontajner je ideálny pre ukladanie ženské produkty, vlastná kúpeľňa essentials, drobnosti ako náramok a ďalšie.A aby kúpeľňa dobre organizovaná a vyzerá upratané.

[Kvalitnej Nerezovej Ocele Materiál] Tento toaletný papier rolka držiak je vyrobený prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, ktorý je anti-hrdza, robustné, nie ľahko deformovať a trvanlivé.Tiež, toaletný papier roll držiteľ je dobre leštené a poškriabaniu odolať.Môžeme ho použiť na dlhú dobu.

[Žiadne Vŕtanie Jednoduchá Inštalácia] Tento toaletný papier roll držiteľ prichádza s 2 samolepiace nálepky a 4 skrutky, ktoré je jednoduchá inštalácia, nie je potrebné iné inštalačné nástroje.Len odlúpnite film a držať ho na hladký povrch, stlačte ťažké pre niektorých sekúnd.Žiadne vŕtanie poškodeniu stenu povrch.

[Úspora priestoru a Jemná] Tento toaletný papier roll držiteľ funkcie klasickej čiernej v minimalistický štýl, ktorý je citlivý na inštaláciu v našom dome.Tiež, toaletný papier rolka držiak na stenu s úložný kontajner papier a rolka držiak, ktorý je praktický a úspora priestoru na ukladanie vecí.

[Široké Uplatnenie] Tento papier roll držiteľ opatrenia o 20.5 x 13 x 20.5 cm a je vhodný pre široké použitie.Papier roll držiteľ môže byť inštalovaný v kúpeľni, RV, spálňa, obývacia izba, kuchyňa, atď.

Popis:

Tento toaletný papier roll držiteľ je praktické v našom dome šetrí veľa priestoru a poskytuje nám pohodlný život.Pomocou papierové uteráky roll stojan môžeme rýchlo načítať veci, ktoré potrebujeme.

Kľúčové Funkcie

Odolné Držal Dlho: toaletný papier rolka držiak je vyrobený premium materiál z nehrdzavejúcej ocele, ktorý je anti-hrdza, robustné a odolné.Môžeme použiť na dlhý čas, šetrí naše peniaze.

Klasické Čierne: Tento toaletný papier roll držiteľ je navrhnutý s jednoduchý vzhľad a klasické čierne, ktorá je jemná a zápasy na rôzne dekorácie štýly.

Špecifikácia

Názov: Toaletný Papier Držiak s Policou

Veľkosť: 20.5 x 13 x 20.5 cm

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Farba: Čierna

Poznámka:

1.Tam môže byť mierne rozdiely medzi obraz a skutočné farby tovaru.Budeme sa snažiť ukázať vám presne farba

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

1× Toaletného Papiera Držiak s Policou

2×Samolepiace Nálepky

4×Skrutky

Žiadne Vŕtanie Tkaniva Roll Držiteľ ,Papier Rolka Organizátor,Toaletný Papier Držiak s úložným

.

Značky

Špecifikácie

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Typ Inštalácie: Na Stenu Typ

Najnovšie Recenzie