Žiadne Vŕtanie Otvorov Sprcha Hlavu Držiak s 3 Háčika Mydlo Jedlo Rack Vymeniteľné Wall Mount Sprcha Držiteľ, Silné Lepidlo

sku: w294132

€7.26 €10.23

Podrobnosti

Jednoduchá inštalácia a znovu: nie vŕtať diery do steny, alebo dlaždice.Nie je na škodu, na ploche steny.Okrem toho môžete zmeniť sprcha alebo bidet postrekovač na akejkoľvek pozícii tak, že stojan je možné znovu použiť a presťahoval.Deti alebo rodičia nemôžu dosiahnuť výšku vaňa so sprchovacím kútom hlavu.

Silný Späť-hore Priľnavé-Využiť silné lepidlo bez obáv sluchu zvuk padajúcich uprostred noci, alebo poškodzuje sprcha hlavy.To vydrží 8 libier tlaku, nátlaku a otočiť v smere hodinových ručičiek.Náhradné gumené podložky.

Nastaviteľná sprcha sedadla sa môže ubytovať takmer všetky ručné sprchy a sprchové hadice, môže byť otočený na uľahčenie adaptácie sprchy uhol, a nastaviteľné sprcha držiak môžete zadať potrebné vody sprej poloha.

veľkosti:16.5*8.8 cm

Materiál:ABS

farba:Strieborná

Obsah Balenia:

2 * Sprcha base

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

.

Značky

  • svorka b12, teplo press royal press, lomvun svorka, jt0 svorka

Špecifikácie

  • Materiál: PET+PE
  • Č. z Stupne: Jeden
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Typ Inštalácie: Na Stenu Typ

Najnovšie Recenzie