2 Kus Chladnička Zámky Žiadne Vŕtanie, Chladnička, Zámky Pre Chladničky, Víno Chladiča, Okno Zásuvky

sku: w5625

€12.20 €20.69

Podrobnosti

2 Kus Chladnička Zámky Žiadne Vŕtanie, Chladnička, Zámky Pre Chladničky, Víno Chladiča, Okno Zásuvky

[High Quality]: Vyrobené z vysokopevnostnej ocele drôty a kvalitné kombinačným zámkom, Jednoduché a efektívne používať, môže byť otvorený ihneď správnu kombináciu.Žiadne tlačidlá požadované.

4 skupiny digitálnych kombináciu zámky: Plastové & Nehrdzavejúcej Ocele, s číslom heslo, limit dieťaťa, posuvné dvere a okná, chrániť dieťa pred poškodením, kombinácia zámok vám ušetrí veľa času nájsť kľúč a nemusíte sa obávať straty kľúča.

[Dieťaťa a Babyproofing]: Deti sú zvedavé, o všetko, v prípade dochádzky rodičovskej starostlivosti, môžu byť deti vystavené škodlivým látkam, a môže tiež jesť nekontrolovateľne.V tomto čase našej chladničke a zásuvky zámky môže vyriešiť vaše problémy dobre, nech Sa zostať preč od škodlivých látok a ďalšie jedlo.

[široko uplatňovanie]: Naše chladnička dverný zámok je vhodný nielen pre mrazničky, ale tiež funguje skvele, ako skrinka zámok, rúra zámok, a nástroj hrudníka zámok; môžu byť použité na bok po boku chladničky a zásuvky.

Dierovanie a lepidlo inštalácie: kombinácia zámok nemusí byť razené a môže byť inštalovaný v prípade potreby.S super adsorpčné kapacity, to nemá vplyv domáceho prostredia.To môže byť tiež použitý pre dierovanie a môže byť zostavený viac pevne. (Poznámka: to je najlepšie počkať 24 až 48 hodín po dokončenie.)

Farba:Biela

Materiál:Plast+Nerez

Obsah Balenia:

2 x Chladnička, Zámky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

.

Značky

Špecifikácie

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Plastové
  • Certifikácia: ŽIADNE

Najnovšie Recenzie