Masticating Príslušenstvo Odšťavovač Odšťavovač Stroje Prílohy Kompatibilný Pre Kitchenaid Stojan Miešadlá

sku: w376868

€48.57 €79.62

Podrobnosti

[Multi-Purpose Odšťavovač Attachment]Tento odšťavovač príloha sa hodí pre všetky KitchenAid stojan, mixér a Cuisinart stojan, mixér SM-50 série(napríklad:pre SM-50BC/SM-50R/SM-50TQ/SM-50BL/SM-50BK).Extrakt rôzne zeleniny a ovocia, ako napríklad zeler, wheatgrass, mrkva, jablká, pomaranče, atď.

[Pohodlné a Kreatívneho]Powered by si štát zvukový Pult.Stačí pripojiť Odšťavovač Stroje Prílohu k moci hub akéhokoľvek pre KitchenAid alebo Cuisinart SM-50 série stojan, mixér.Potom sa dajte do mixéra robiť všetku prácu.Tento odšťavovač príloha je pomalý masticating odšťavovač, ktorý prvý plátky potom procesov.

[Šťavy & Buničiny Oddelenie Funkcia]Dokonale oddeľuje výliskov z šťavy a výťažky živín z ovocia a zeleniny do šťavy.Užite si potešenie z menej buničiny,aby ste chuť najčistejšej forme šťavy.

[Zdravia a Čerstvé]Toto pomalé odšťavovač príloha je vyššia šťavy výnos v porovnaní s odstredivých odšťavovačov od slimák stláčanie a spätný chod, 90% odšťavovač výnos.Vhodné pre rôzne veľkosti mäkké, tvrdé alebo listovej ovocia a zeleniny.Najlepší darček pre KitchenAid/ Cuisinart miešadlá' Fanúšikov.

[Ľahko sa Čistí & Používať]pomalé odšťavovač zmeniť odstredivý odšťavovač hard-to-clean problém, čas rozlúčiť sa časovo náročné a pracné!všetky diely sú odnímateľné,môžete dosiahnuť pohodlný a rýchly splachovanie.

Farba:White / black

Materiál:Plast + Kov

Obsah Balenia:

1 * zátka

1 * zásobník

1 * pohár šťavy

1 * troska pohár

1 * Odšťavovač

1 * skrutka pohon prút

1 * Čistá Šťava

1 * kryt

1 * biela čistiť kefou

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

.

Značky

Špecifikácie

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Najnovšie Recenzie