2 Pack Viacúčelový Nastaviteľný Pás Na Zápästie Kľúča 12-Palcový A 7.8 Palec Ocele, Rukoväť, Popruh Filter Otvárač Na Kľúč

sku: w366897

€26.00 €40.01

Podrobnosti

VYSOKÁ KVALITA - je vyrobená z vysoko kvalitného Materiálu, bohato spracovaná a zaobchádzať s vysokou tvrdosťou.uhlíkovej ocele, rukoväť, antikorózne a dlhý život.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE - Navrhnutý s anti-slip skrutkových burr, pohodlnejšie pre vás na použitie, Určený podľa ergonomické zásady práce-ukladanie a pohodlné používanie.

SVETLÉ FARBY - Tieto Pás na Zápästie Kľúča farby sú úplne odlišné.Vám páčil tento, a to vlastne robil si chcete vyskúšať to konkrétne ako to bude to pekné a ľahko mieste, keď ste sa v polovici projektu.

ŠIROKÝ APLIKÁCIE - automobily, traktory, olejové filtre, lepené spoje, sprchové hlavice, palivové filtre, jar otvárače, pvc križovatky, fľaše, kohútikov, vodné filtre, drezy, vodovodné a mnohé ďalšie objekty.

Materiál:plast + uhlíkovej ocele

farba:červená+zelená+žltá

Obsah Balenia:

1 * Červená rukoväť, Popruh Kľúča (rukoväť je 265 mm dlhé a pás je o 590mm dlho)

1 * Zelená rukoväť, Popruh Kľúča (rukoväť je 210mm dlho a pás je o 480mm dlho)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

.

Značky

  • auto údržba combo nástroje vanádiová oceľ, auto zariadenia kľúč z vanádiová oceľ, príslušenstvo pre oceľové, auto opravy nástrojov z ocele, opravy nástroje z nehrdzavejúcej ocele

Špecifikácie

  • Názov Značky: retemporel
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Najnovšie Recenzie