Mini Pneumatické Frézovacie Stroje 45 ° Oblúk Ručné Beveling Orezávanie Stroj na Kov, Orezávanie a Odihlovanie

sku: w348012

€52.82 €75.46

Podrobnosti

Mini Pneumatické Frézovacie Stroje 45 ° Oblúk Ručné Beveling Orezávanie Stroj na Kov, Orezávanie a Odihlovanie

[Design]: Dvojité hlavu dizajn,je možné nastaviť hĺbku sám,automaticky svorky pevne skrutku pevne a nie je ľahké spadnúť.1/4 palca s kovový filter môže zabrániť otrepov a zahraničných veci od zadania prívodu vzduchu a poškodeniu zariadenia.

[Funkcie]: Hladký frézovacie, č zvlnenie, bez hluku, bez kúrenia po dlhodobom užívaní, stabilnú prevádzku a dlhú životnosť.

[Ľahký a odolný]: rýchlosť môže dosiahnuť 30000rpm, a hĺbka je c0.1-c1.5. Telo je malé a nádherné, a právo na rošte môžu byť ľahko používaný jednou rukou.Päť gears možno voľne upravovať príslušné príjem rýchlosť na používanie,ktoré môže zlepšiť čepeľ život, a je ľahko ovládateľný a prispôsobiteľný.

[Dlade nahradenie]: Použitie hexagon kľúča uvoľnite slivka skrutku,odstrániť ozvučnice dosky, odstránenie čepeľ skrutku s krúžok kľúč,odstrániť staré stierače,a vymeňte ho za nový.

[Bezpečnosti ]: prítlačná doštička zadajte bezpečnostný spínač ochrany môže znížiť zbytočné zranenie.Legovanej ocele ozvučnice, bezpečnostné pracky a kovové tlačidlo prepnúť zabezpečiť bezpečné používanie.

Špecifikácia: Reverzibilné hĺbka:0,1 mm-0,9 mm

Frézovacie priemerom: väčšia alebo sa rovná 7mm

Nasávací tlak: 90Psi

Minimálne doska hrúbka: 3 mm

Na shallowest otvorenie hĺbka:5 mm

Poznámka: symbol štýly na oboch stranách frézovacie stroje sú náhodné, neakceptujú zadaný štýlov, ale to nemá vplyv na použitie, ďakujem.

Farba: čierna + strieborná

Materiál: kov

Obsah Balenia:

1 * Mini Pneumatické Frézovacie Stroje

2 * Kľúča

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

.

Značky

Špecifikácie

  • Názov Značky: Xzante
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Najnovšie Recenzie