1 Stanovuje Kliešte Kliešte Nastaviť Fotovoltaických Konektor Terminálu Izolácie Ratchet Pin Drôt Crimper Kľúča Kliešte Kliešte Tool Kit

sku: w339056

€11.61 €21.11

Podrobnosti

Funkcie:

1. Ľahký: high-pevnosť a vysoko uhlíkovej ocele sa používa, ktorá výrazne znižuje hmotnosť výrobku a uľahčuje použitie.Nástroj je protišmyková guma potiahnutá rukoväť umožňuje pracovať pohodlnejšie a jednoduchšie.Ergonomický dizajn poskytuje maximálny pákový efekt a pridaná pohodlie, umožňuje zvládnuť nastaviť sám.

2. Efektívny: rukoväť materiál tpe+pp, anti-slip gumou potiahnutá rukoväť nástroj robí prácu viac pohodlné a jednoduché.Zatlačte na skrutku otáčajte prelis na veľkosť, ktorú potrebujete, a jednoducho urobiť dobrý prelis na očko.

3. Vysoká spoľahlivosť: prijatie elektroiskrového procesu, ktoré je viac odolné a presné.Na crimper telo je vyrobené z vysoko kvalitnej ocele lejacích.Všetci prechádzajú prísnej kontrole kvality procesu pred opustením továrne.

4. Ratchet dizajn: tento izolované svorkovnice kliešte nástroj je navrhnutý s račňový mechanizmus, ktorý možno ľahko kompletný ideálny kliešte s jednou rukou.Na ratchet funkcia umožňuje vodič byť zabezpečené pri vložení drôt do prelis.

5. Čo môžete získať: v tejto kliešte nástroj súprava, obsahuje kľúč (päť otvorov), kľúč som, tool kit, ly-2546b, mc4 fotovoltaických konektor, atď.Kit je kompletné a vhodné pre rôzne elektroinštalačné scenáre.

Popis:

Tento súbor fotovoltaických drôt, kliešte kliešte sú vyrobené z vysoko odolných a vysoko uhlíkovej ocele materiál, rukoväť materiál, z ktorého je TPE+PP.Nešmykľavý gumový povrch rukoväťou robí prácu viac pohodlné a jednoduché.Tento izolované svorkovnice kliešte nástroj je navrhnutý s račňový mechanizmus pre jednoduché jednou rukou pre dokonalý olemovaním.

Špecifikácie:

Marerial: Vysoko uhlíkovej ocele

Veľkosť: 300 * 200 * 50mm

Hmotnosť: 0.82 kg

Package Zahrnuté:

1pc*Kliešte Kliešte

1pc* kľúča som

1pc*tool box

1pc*ly-2546b

1pc*mc4 fotovoltaických konektor

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

.

Značky

Špecifikácie

  • Funkcie: Multifunkčné
  • Marerial: Vysoko uhlíkovej ocele
  • Veľkosť: 300 * 200 * 50mm
  • Druh: Multifunkčné Plier
  • Rukoväť Štýl: Ohýbané
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Názov Značky: OUTAD
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Najnovšie Recenzie