Kuchynský Drez Mozgov Kôš Zvyšky Umývadlo Nečistôt Všeobecné Ovocia a Zeleniny Mozgov Kôš Multifunkčné Kuchynské Doplnky

sku: w286423

€3.81 €4.76

Podrobnosti

Funkcie

1. Unikátny chladič mozgov nečistôt: Prijatie jedinečný swan-tvarované dizajn, drez mozgov nečistôt kanalizácie interne, veľkosť je jednotné, vetrané a vyčerpaný, čo hubky a kefa na suché.

2. Bezpečné a trvalé: potravinársky PP materiál, bezpečné a bez zápachu, bezpečné, odolné a trvanlivé.Hladký povrch a hrany od vás poškriabaniu.

3. Suché a mokré oddelenie: potraviny filter nad umývadlo je ideálna pre umývanie ovocia a zeleniny, odvodnenie, cestoviny, zemiaky, brokolica, listová zelenina alebo konzervované potraviny, atď.Skvelé pre filtrovanie, umývanie a oplachovanie.

4. Úspora priestoru: S týmto umývadlo plug, môžete využiť obmedzené umývadlo priestor, uložiť viac priestoru pre vaše kuchyňa a kúpeľňa, a aby vaša kuchyňa alebo kúpeľňa viac upratané.

5. Pohodlné nakladanie a vykladanie: Len zavesiť mozgov koša na batérie na strane chladiča a môže byť použitý.To môže byť odstránený kedykoľvek, keď nie v použitie.

Špecifikácia

Materiál: PP

Farba: Zelená, Modrá, Oranžová, Žltá

Veľkosť: 27×24×8 cm

Hmotnosť: 300 g

Balík Obsahuje:

3× Swan Mozgov Koše

.

Značky

Špecifikácie

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: PP

Najnovšie Recenzie